Creatief Lifestyle

Instaswap

maart 1, 2016

Instaswap is een heel leuke manier om met andere creatieve mensen in contact te komen.
Hoe tof is het om als kennismaking een cadeautje te krijgen?! Ook nog met de post! Pakketjes krijgen vind ik altijd een feestje.
Dit jaar doe ik ook mee. Vorig jaar ontdekte ik instaswap net een paar dagen te laat.

 

Evernote Camera Roll 20160301 101433

 

Wat is Instaswap?

Dat is het uitwisselen van kleine cadeautjes met iemand die voor jou uitgekozen word. Het is de bedoeling dat je hier ook foto’s van maakt en op Instagram plaatst. Zo willen de oprichters van Instaswap meer ‘happyposts’ op Instagram laten verschijnen. En dat lukt ze goed!

 

Hoe werkt Instaswap?

♥ Op de website van Instaswap kan je je aanmelden via een formulier. Dit kan nog tot en met 13 Maart. Ook krijg je daar de vraag of je het leuk vind om met iemand uit het buitenland te swappen. Nou, ik wel! Lijkt me leuk!

♥ Je moet je Pinterest account op openbaar zetten, zo kan jou swap maatje spieken wat voor smaak of hobby’s je hebt. Om aan de hand daarvan leuke spulletjes op te sturen. Op mijn Pinterest account heb ik al heel wat leuke ideeën opgedaan voor de Instaswap. Als je dan gaat zoeken op instaswapspringedition kan je alvast inspiratie op doen.

♥ Je moet zo lang mogelijk geheim houden wie jou swap maatje is. Als je het verklapt en diegene ziet al foto’s, dan zou dat natuurlijk erg jammer zijn! Ik ben zo benieuwd of iemand aan de hand van mijn foto’s kan zien wat ik leuk vind. Nu ik er over na denk… Snel nog meer foto’s maken! Haha.

♥ De inschrijving sluit op 13 maart, dus wees er snel bij als jij ook mee wilt doen. Dan is het afwachten welk adres je krijgt en kan het cadeautjes maken en kopen beginnen. Alle pakketjes moet op 18 april verstuurd zijn.
♥ Ja er zitten kosten aan verbonden, maar hoeveel is helemaal aan jou. Het ligt er helemaal aan wat je wilt kopen en/of maken en wat je budget is.
being creative

Ben jij net als ik enthousiast geworden? Ga dan snel naar de website en schrijf je in. 
Ik ga je natuurlijk op de hoogte houden over mijn swap maatje! 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anne - Ditisanne.nl maart 1, 2016 at 9:18 pm

  Aii, aan de ene kant lijkt het me supersuperleuk maar aan de andere kant….ik zit momenteel al zo vaak in tijdnood omdat ik zóveel dingen leuk vind! Ga er nog even over nadenken (heb gelukkig nog een paar dagen) want het lijkt me zó leuk om mee te doen!

  • Gerinda
   Reply Gerinda maart 1, 2016 at 10:59 pm

   Eerst was ik ook aan het twijfelen maar ik wou echt niet weer een jaar wachten! En ja, dat is het ‘probleem’ van creatievelingen, we vinden zo veel leuk Haha! Laat je het me weten of je mee doet? Zou ik leuk vinden.

  Leave a Reply